Kakuli Bush Camp

Kakuli Bush Camp is gelegen aan de Luangwa River, en biedt uitzicht op uitgestrekte open vlaktes langs de oever van deze imposante waterpartij. In het ondiepe water leven veel nijlpaarden, terwijl de bomen huis bieden aan bavianen. In het moerassige savannelandschap grazen verschillende antilopensoorten. Dit kamp bestaat uit vijf traditionele safaritenten en biedt plaats aan maximaal tien personen. Alle tenten hebben vrij uitzicht op de rivier. De canvas tenten zijn ruim opgezet en voorzien van een ensuite badkamer. Het kamp beschikt over een bar en gezamenlijke eetruimte. Vanuit het kamp worden dagelijks verschillende safari’s georganiseerd, onder begeleiding van professionele gidsen. Omdat het kamp zich op een exclusieve locatie bevindt, zult u weinig of geen andere mensen tegenkomen tijdens uw safari's.

Activiteiten
  • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
  • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada