Kaingo Camp

Aan de oevers van de Luangwa rivier, in het wildrijke hart van South Luangwa National Park, ligt Kaingo Camp. Dit kleinschalige kamp is een creatie van de familie Shenton die zich al drie generaties lang inzet voor het natuurbehoud in het park. Er heerst dan ook een gemoedelijke en familiale sfeer in het kamp dat bekend staat om de zeer bekwame gidsen en spectaculaire locatie. Zes stijlvolle chalets met rieten daken hebben een rustiek karakter en liggen verspreid langs de oever van rivier opdat u in alle rust en privacy van de natuur en haar geluiden kunt genieten. Grote schuifdeuren leiden naar een schaduwrijk terras met een luxe buitenbad en een privé platform waarvandaan u grote kans hebt groepen nijlpaarden te zien. Vanuit Kaingo Camp worden gamedrives en wandelsafari's georganiseerd onderleiding van een gids. Bovendien geniet het kamp ook bekendheid vanwege de zes 'hides' (schuilhutten) die u in staat stellen om van heel dichtbij nijlpaarden, olifanten en ander wild te bewonderen en te fotograferen.

Reizen Activiteiten
 • Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke...
  Nu vanaf € 11.945 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada