Kafunta River Lodge

U verblijft in een klassieke safarilodge in een bosrijke omgeving en met uitzicht op de Luangwa rivier. De lodge bestaat uit tien chalets, die zijn gebouwd op verhoogde houten decks. Onder de rieten kap vindt u verkoeling gedurende de warme middaguren. De open bar en dinerruimte bevinden zich rondom een mangoboom. Vanuit de lodge kunt u het voorbijtrekkende wild spotten. Vlakbij de bar is een zwembad, dat tevens de enige natuurlijke warmwaterbron in de Luangwa vallei is. De lodge beschikt over een 'ponton', waarmee u de Luangwa rivier op een avontuurlijke manier kunt oversteken.

Reizen Activiteiten
 • Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 13 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, South Luangwa en Lower Zambezi vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!
  Nu vanaf € 6.325 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada