Jamaica Inn (Ocho Rios)

Jamaica Inn ligt direct aan zee aan de weelderige noordoostkust van Jamaica niet ver van Ocho Rios. Het hotel is een van de klassiekers onder de Jamaicaanse accommodaties. Al meer dan 50 jaar komen hier gasten die naar volle tevredenheid genieten van een strandvakantie. Vriendelijkheid en een uitstekende service zorgen er voor dat u niets tekort zult komen in deze kleinschalige luxe accommodatie. U kunt heerlijk dineren in het restaurant, loungen aan de bar, een baantje trekken in zee of het zwembad, aan uw fysieke en mentale conditie werken in de spa en fitnessruimte of gewoon lekker luieren op uw privé terras of balkon met zeezicht. Er zijn geen tv's, radio's of klokken in uw suite, maar alleen het geluid van de golfslag van de zee! Vergeet niet om ook een excursie of een dagtocht te maken naar een van de vele interessante bezienswaardigheden in de omgeving.

Reizen
 • Ontdek fascinerend Oost-Jamaica tijdens deze privé rondreis met chauffeur. Uw zintuigen zullen worden verwend tijdens deze reis met onder andere een bezoek aan een botanische tuin, koffieplantage en authentieke markt.
  Nu vanaf € 4.475 p.p.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika