Isla Palenque

Welkom op het tropische en paradijselijke eiland Isla Palenque in de Golf van Chiriqui. Dit exclusieve privé-eilandresort behoort tot een van laatste, onontdekte plekken ter wereld en biedt hiermee de ultieme ontsnapping van het dagelijkse leven. Met als thuisbasis het Chirique Marine National Park en omringd door de warme wateren van de Pacifische Oceaan met haar kleurrijke koraalriffen biedt Isla Palenque Resort u een onvergetelijk verblijf.

Met slechts acht casita’s op het eiland mag Isla Palenque met recht een oase van rust genoemd worden. Iedere luxueuze Casita ligt verscholen tussen wuivende palmbomen op slechts een steenworp afstand van het strand wat u bereikt via uw eigen pad. Het interieur van de smaakvol ingerichte casita’s is geïnspireerd op de natuurrijke omgeving waar het u aan niets ontbreekt.

Het boek ‘Robinson Cursoe’ geschreven door Daniel Defoe was voor de eigenaar van Isla Palenque de aanleiding om op een tropisch eiland te gaan wonen. Gedurende vijf jaar lang woonde Benjamin Loomis op het eiland en gebruikte zijn voormalige beroep als architect en designbouwer om het meest luxueuze resort te bouwen. Het bijzondere ontwerp, ambachtelijk meubilair en alle lokale details zorgen ervoor dat het eiland tot op de dag van een ware parel is in de Golf van Chiriqui.

Ontdek de wildernis op het eiland tijdens een wandeling, verken de kleurrijke onderwaterwereld tijdens het snorkelen of bewonder het eiland vanaf het water per kano. Indien u van de rust wilt genieten kunt u heerlijk ontspannen op het kilometerlange zandstrand, een frisse duik nemen in het zwembad of u laten verwennen in de spa.

Reizen
  • Ontdek Panama in luxe tijdens deze exclusieve rondreis. Vlieg per helikopter over Panama-stad en het Panamakanaal, maak kennis met inheemse stammen, ontdek de rijke flora en fauna in Boquete, ga op avontuur in de jungle en proef de smaken van de lokale...
    Nu vanaf € 9.195 p.p.