Isla Chiquita

In de Golf van Nicoya ligt het tropische eilandje Isla Chiquita waar u het ‘nieuwe’ kamperen beleeft genaamd Glamping. U verblijft in een luxe tent met alle benodigde voorzieningen. Uw tent beschikt over een privédek waarvan u van een schitterend uitzicht geniet over de Golf van Nicoya. Vanuit de accommodatie kunt u verschillende activiteiten ondernemen waaronder kajakken, stand-up peddelen, vogels spotten en boot- en wandeltochten. Laat u smaakpapillen verwennen in het restaurant waar u geniet van het beste van twee werelden; het uitzicht op de natuurlijke schoonheid van de Golf van Nicoya en de meest verse zeevruchten uit de oceaan.

Reizen
 • Ontdek de natuurrijke en veelzijdige landen Nicaragua en Costa Rica. Samen met uw gids ontdekt u de cultuur en natuur van deze landen. U overnacht in prachtige accommodaties, leert meer over het koffieproces, gaat op avontuur in de jungle, wandelt over...
  Nu vanaf € 6.295 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.