Inkaterra La Casona

Dit koloniale huis is omgetoverd tot een prachtig hotel. Op slechts vijf minuten loopafstand ligt het centrale plein van Cuzco‚ Plaza de Armas. Het hotel bestaat uit elf suites onderverdeeld in patio- en plazasuites. De kamers vormen een mix van moderne en traditionele stijlen en zijn erg ruim en luxueus. Het hotel heeft een huiselijke en intieme sfeer en het geeft u het gevoel op een exclusieve plek te zijn. Alle kamers beschikken over een gratis minibar‚ open haard‚ zitje en een groot ligbad. U kunt uw ontbijt zowel in het kleine restaurant als op uw kamer nuttigen.

Activiteiten
 • Op de markt van Pisac, die op zondag het grootst is, komt de lokale bevolking uit de wijde omtrek bijeen om hun gewassen en handwerkproducten te verhandelen. Vanuit Pisac kunt u een wandeling maken naar de oude ruïnes vanwaar u een prachtig uitzicht heeft...
 • Bijzonder zijn de Urosindianen die tot op de dag van vandaag op handgemaakte rieten eilanden wonen. Ook bezoekt u het eiland Amantani, dat bewoond wordt door indianen die nog leven volgens oude tradities en leven van de landbouw en veeteelt. Men draagt...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.