Ingwe Pan

Ingwe Pan ligt meer landinwaarts in het Mana Pools National Park aan een grote waterplaats op 30 minuten rijden van de Zambezi Rivier. Het kamp staat bekend om de uitstekende wandelsafari’s die in deze omgeving mogelijk zijn. De luxe tenten zijn gebouwd op een houten dek en bieden veel privacy, comfort en een weids uitzicht. Het kamp is zo ontworpen dat de tenten opgaan in de omgeving. Om vanuit uw bed een kudde dieren bij het water te zien drinken is een van de meest luxueuze momenten in uw leven. Naast genoemde wandelsafari’s maakt u ook jeepsafari’s. Geen enkele safari zal hetzelfde zijn. De ene keer ziet u een troep wilde honden zich klaarmaken voor de jacht en een andere keer ziet u een leeuwin drinken bij het water. Uw deskundige gidsen nemen u mee voor een ongekende safaribeleving.  

Activiteiten
  • In een rustig tempo peddelt u over de rivier, terwijl de mooie omgeving van de Zambezi rivier aan u voorbijtrekt. Aan de waterrand ziet u vele krokodillen, nijlpaarden en vogels en aan de oevers komen leeuwen, buffels, olifanten en wilde honden bijeen...
  • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada