Ikurangi Eco Retreat (Rarotonga)

Het allereerste eco-vriendelijke verblijf. Glamping is het woord dat het beste past bij deze bijzondere accommodatie, gelegen in het binnenland aan de oostzijde van Rarotonga. Het team van Ikurangi is zeer toegewijd om naast de comfort, service en luxe van de geheel ingerichte tenten ook veel rekening te houden met de omgeving. U heeft de keuze uit een Tropische Are, wat huis betekend, of een luxueuze safaritent. De are’s binnen Ikurnagi hebben de vorm van een ruime studio in Polynesische stijl. Ze zijn voorzien van een veranda met uitzicht op de pawpaw plantage en de achterliggende Takitumu Mountains. De tenten beschikken over een houten terras met een buitendouche of eventueel een bad. In de tropische tuin kunt u heerlijk ontspannen met een yogales of in het zwembad. ’s Ochtends krijgt u uw verse ontbijt bezorgd bij uw tent en wordt u wakker te midden van natuurlijke schoonheid en rust. Gedurende de dag kunt u de omgeving gaan verkennen, fietsen huren via het resort, snorkelen of simpelweg relaxen en genieten!

Activiteiten
  • Uw gids leidt u over rustige paden door een prachtig berglandschap. Onderweg passeert u kleine dorpjes waar u kennis kunt maken met het dagelijks leven van de bewoners. U stopt geregeld om te genieten van het uitzicht en te luisteren naar de verhalen...
  • Als bezoeker van het eiland bent u van harte welkom om een dienst mee te maken. Er zal voor u zelfs een welkomslied gezongen worden. Men gaat hier altijd netjes gekleed en vooral met veel kleur en bloemenkransen naar de kerk.