Hyatt Regency Kyoto

Hyatt Regency is een stijlvol hotel gelegen in het traditionele, historische gebied van Higashiyama Shichijo, middenin het hart van Kyoto. Het hotel is maar een paar minuten verwijderd van het Kyoto treinstation en ligt nabij bezienswaardigheden, als Kyoto National Museum, omliggende tempels en de wijk Gion, bekend om Geisha. In Hyatt Regency verblijft u in een elegante, ruime kamer gedecoreerd met lichte, natuurlijke tinten. Ook kunt u genieten van aromatherapie en acupunctuur evenals shiatsu en andere behandelingen in de spa. In de restaurants worden niet alleen Japanse, maar ook Franse en Italiaanse gerechten geserveerd. Dankzij de uitstekende locatie biedt Hyatt Regency een aangename accommodatie om uit te rusten na een dag vol activiteiten in de bruisende stad.

 • onze specialisten
  Inge van Tol, Japan, Maleisië, Hawaii, Argentinië, Australië, Nieuw-Zeeland en Oceanië specialist. U bereikt Inge op nr. 073 - 548 20 60.
  Inge van Tol
  Expertise: Japan, Maleisië, Hawaii, Argentinië, Australië , Nieuw-Zeeland en Oceanië.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië en Caribbean specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba en Bonaire