Hotel Zum Kaiser

Zum Kaiser Hotel is een chique boetiekhotel in het centrum van Swakopmund. Door de centrale ligging hebben gasten eenvoudig toegang tot alles wat de stad te bieden heeft, van schilderachtige bakkerijen in Duitse stijl tot interessante winkels en restaurants. De 21 kamers zijn uniek en verfrissend gedecoreerd om de schoonheid en charme van Swakopmund te weerspiegelen. De wijnkelder biedt een betoverende sfeer en voortreffelijke wijnen van de meest bekende wijnboerderijen van Zuid-Afrika. Het dakterras biedt de ideale plek om de dag af te sluiten en te genieten van een drankje terwijl u de zon ziet zakken in de Atlantische Oceaan.

Reizen Activiteiten
 • Een complete reis met eigen huurauto. Met deze reis ziet u ontzettend veel van Namibië: van de beroemde rode zandduinen in de Sossusvlei, het wildpark Etosha, de kloven van de Fish River Canyon tot de Bosjesmannen in de Nya Nya Conservancy.
  Nu vanaf € 4.675 p.p.
 • Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 14 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten als de rode Sossusvlei, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland.
  Nu vanaf € 9.995 p.p.
 • In de vroege ochtend glijdt u over het magnifieke landschap en geniet u bij zonsopgang van een 360-graden uitzicht over de Namib Desert. Een champagneontbijt vormt een mooie afsluiting.
 • Tijdens een boottocht gaat u op zoek naar deze speelse dieren. Met een beetje geluk ziet u ook zeeschildpadden en walvissen.
 • De tour bevat prachtige uitzichten over de stad vanaf het Schwerinsburg Castle en de Water Tower Hill. Bewonder de architectuur van de Christ Church en de kleuren en geuren van de overheidstuinen bij het paleis. Tijdens een bezoek aan het Soldiers Memorial...
 • Met meer dan elf jaar ervaring hebben de instructeurs de beste tips en technieken die je nodig hebt tijdens een rit door het woeste Namibië. U leert niet alleen over de beste technieken en de verschillende ondergronden waar u mee te maken kunt krijgen,...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.