Hotel Vintage House

Op een helling aan de Duoro River, in het kleine plaatsje Pinhão, ligt The Vintage House Hotel. Dit pand was oorspronkelijk een opslagplaats van port en is later gerenoveerd tot een elegant hotel. Zo ziet u in het interieur nog originele elemten terug uit de 18e eeuw. De kamers en suites zijn voorzien van een unieke, klassieke inrichting en een balkon met uitzicht over de rivier. Er is een zwembad, tennisbaan, restaurant en Wine Acadamy. Hier krijgt u een introductie in verschillende portwijnen tijdens een van de proeverijen. Maak een boottocht over de rivier en geniet van de landelijke omgeving in het hart van de Douro Valley.

Activiteiten
  • Ongeveer de helft van de wijnstokken is ouder dan zestig jaar. Quinta do Vallado behoort vandaag de dag tot de absolute wereldtop van portproducenten mede door de belangrijke investeringen in een ultramoderne wijnkelder, waarbij uiteraard het traditionele...
  • Vandaag de dag worden de rabelo’s niet meer gebruikt als transportmiddel voor port, maar het is wel mogelijk om een rondvaartover de Douro te maken op een echt traditionele rabelo.