Hotel NH Collection Porto

In het hart van Porto staat het charmante Porto Batalha, een hotel in een voormalig postkantoor. Het interieur van het hotel is modern en voorzien van subtiele kenmerken uit deze tijd. Er zijn verschillende kamers en suites, die alle voorzien zijn van een licht interieur met veel witte- en grijstinten. Kleurrijke accessoires en foto’s van oude postzegels vullen het geheel aan. Het hotel beschikt over een gym, spa en een zwembad. ‘s Avonds kunt u dineren in het restaurant en proeven van lokale specialiteiten. Vanuit het hotel kijkt u uit over Batalha Square en bereikt u eenvoudig winkels, restaurants en bezienswaardigheden in de stad.

Activiteiten
  • Ongeveer de helft van de wijnstokken is ouder dan zestig jaar. Quinta do Vallado behoort vandaag de dag tot de absolute wereldtop van portproducenten mede door de belangrijke investeringen in een ultramoderne wijnkelder, waarbij uiteraard het traditionele...
  • Vandaag de dag worden de rabelo’s niet meer gebruikt als transportmiddel voor port, maar het is wel mogelijk om een rondvaartover de Douro te maken op een echt traditionele rabelo.