Hotel Le Récif

Hotel Le Récif ligt aan het witte zandstrand van La Saline les Bains, een van de weinige plekken waar het zand niet vulkanisch zwart is. Het is een comfortabel en ruim opgezet resort met prima faciliteiten. De kamers hebben een balkon of terras en in de inrichting zult u Creoolse accenten herkennen. Vanaf het strand bij het resort kunt u met uw snorkel direct de mooie onderwaterwereld gaan verkennen.

Reizen Activiteiten
  • Het kleine, bergachtige eiland La Réunion is voor velen een onbekende bestemming. Ontdek de bijzondere landschappen per huurauto en sluit uw vakantie af met een ontspannen verblijf op idyllisch Mauritius.
    Nu vanaf € 2.795 p.p.
  • Vanuit de lucht heeft u het beste uitzicht over dit spectaculaire gebied. U ziet het bijzondere, ruige vulkaanlandschap, maar ook de prachtig groene dalen en de spectaculaire watervallen.
  • Verreweg de mooiste wandeling op La Réunion is de beklimming van de vulkaan Piton de la Fournaise. Een 2,5 uur durende klim door een landschap van lava en oude kraters. Boven heeft u een prachtig uitzicht op de krater van de vulkaan, die nog steeds actief...