Hotel Las Torres

Hotel Las Torres ligt centraal in nationaal park Torres del Paine, aan de voet van de bergen. Vanuit het hotel kunt u, onder begeleiding van een professionele gids, het nationale park te voet of te paard verkennen. Las Torres beschikt over eigen stallen en paarden. De kamers van het hotel zijn comfortabel ingericht en bieden een adembenemend uitzicht op het nationale park. Dineren kunt u in restaurant Coiron en in de spa en sauna kunt u volledig ontspannen na een actieve dag in het park.

Reizen Activiteiten
 • Dolfijnen vergezellen u wellicht tijdens de tocht door de Magellan Strait op weg naar Marta Island. U vaart om het eiland heen en ziet de vele zeevogels die op het eiland wonen. Ook zeeleeuwen en zeeolifanten zult u in en om het water kunnen bewonderen....
 • U wordt opgehaald bij uw hotel in Puerto Natales om naar het Nationaal Park Torres del Paine te gaan. Bij uw eerste stop bezoekt u het enorme" Cueva del Milodón ", een verklaard natuurmonument, waar de Duitse kolonist Hermann Eberhard een prehistorisch...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.