Hotel Las Islas

Bent u op zoek naar een oase van comfort en ontspanning in combinatie met de natuur aan de Caribische kust van Colombia? Omringd door turquoise water en witte zandstranden maakt Hotel Las Isas hiervoor een uitstekende locatie. Het hotel ligt in het midden van het schiereiland Barú op circa 45 minuten varen met een speedboot van Cartagena. Daarnaast maakt de ligging nabij het nationaal park Corales del Rosario y de San Bernardo de locatie voor natuurliefhebbers nog aantrekkelijker. De charmant ingerichte bungalows bieden vanaf het privéterras een prachtig uitzicht op de zee. Enkele bungalows beschikken daarbij over een privézwembad of jacuzzi. Na alle inspanningen van de dag kunt u tot slot in de Spa of fitness even helemaal tot uzelf komen. Voor het allerbeste van de Colombiaanse gastronomie hoeft u het terrein niet af. Het Las Guacas restaurant tovert de smakelijkste gerechten op uw bord of geniet in het Tía Coco restaurant van de Caribische keuken. Panoramische uitzichten op de zee vormen de kers op de taart. In de bar kunt terecht voor een smaakvolle sundowner.

Reizen
  • Beleef Colombia op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 17-daagse rondreis de indrukwekkende natuur en koloniale schatten van Colombia. In korte tijd ziet u wat dit veelzijdige land te bieden heeft. Laat u verrassen!
    Nu vanaf € 8.475 p.p.
  • onze specialisten
    Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
    Corine den Hartog
    Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.