Hotel Iberostar Grand Packard

Het Hotel Grand Packard ligt aan de Paseo Prado, de belangrijkste straat in het oude centrum van Havana. Het hotel is gehuisvest in een historisch gebouw uit 1911 en is volledig gerenoveerd. Het heeft geresulteerd in een opmerkelijk design waar oud en nieuw mooi smaakvol samenkomen. De kamers zijn ruim en kennen een modern en licht interieur. Het hotel beschikt naast een fitness en Spa ruimte, over verschillende restaurants, waar u naast de Cubaanse keuken ook kunt genieten van tal van andere specialiteiten van over de hele wereld. Sluit uw dag heerlijk af met een cocktail in de hand aan het zwembad op het ruime dakterras en geniet van het schitterende uitzicht. Wilt u net iets exclusiever genieten? Dan bieden de kamers op het Cosmos level een uitkomst. 

Reizen Activiteiten
 • Ontdek Cuba met een huurauto van West naar Oost en bezoek naast de hoogtepunten van Havana en Trinidad ook de minder bezochte plaatsen als Santiago de Cuba en Baracoa.
  Nu vanaf € 4.825 p.p.
 • Uw gids haalt u op bij uw accommodatie en brengt u per paard en wagen naar de Valle de los Ingenios, ook wel de vallei van de suikerfabrieken genoemd. Van het einde van de 18de eeuw tot het einde van de 19de eeuw was deze vallei het centrum voor de productie...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba