Hotel Cruz del Vado

Hotel Cruz del Vado is gevestigd in een gebouw doordrenkt met geschiedenis, kunst en cultuur. Gelegen in een van de eerste wijken van de stad en zeer dicht bij het Cruz del Vado-monument, werd het hotel gemoderniseerd waarbij de geschiedenis van het erfgoed behouden bleef. Het interieur bestaat uit unieke, historische details met invloeden van de Franse architectuur. De gevel van het hotel bestaat uit roze marmer, geïmporteerd uit Italië, wat tot op de dag van vandaag een onmiskenbaar symbool is van de luxueuze levensstijl aan het begin van de 20e eeuw. De chique kamers zijn een weerspiegeling van authentieke luxe en ultiem comfort. De inrichting bestaat uit een sublieme collectie van exclusieve kunstwerken die perfect samengaan met fijne details. Het restaurant is gelegen op de derde verdieping van het hotel vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op Cuenca. Hier geniet u van een culinaire reis door Ecuador waarbij elk gerecht geïnspireerd is op de smaken van een specifieke provincie van het land. Sluit de avond af met een verfrissend drankje of een heerlijke cocktail in de rooftopbar terwijl u geniet van het beste uitzicht over de stad.

Reizen
 • Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud en de ondoordringbare Amazonejungle. Doordat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten kunt u sneller en comfortabeler rondreizen...
  Nu vanaf € 10.195 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba