Hotel by the Red Canal

Voor Red Canal Hotel in Mandalay geldt het motto 'small is beautiful'. Het zijn de inrichting, de sfeer en het attente personeel die het hotel zo aantrekkelijk maken. U komt hier dan ook vanwege de rust, de persoonlijke aandacht en de intimiteit van het hotel die bij de grote hotels vaak ontbreekt. Als u via de tuin met veel tropische planten en een klein zwembad het hotel betreedt, heeft u niet meer het idee dat u een van de grootste steden van Birma verblijft. Er is keuze uit vier kamertypes, elk vernoemd naar een etnische minderheid van Birma. De Chin en de Shan kamers kijken uit over de tuin en hebben een balkon, of op de begane grond een veranda. Op de tweede verdieping is een businesscenter met een minibibliotheek, een eenvoudige beautysalon en een fitnessruimte. Lunchen en dineren is mogelijk in de Red Canal Bistro & Bar, in een apart paviljoen in de tuin.

Reizen
 • Met deze uitgebreide 20-daagse reis door Myanmar ontdekt u dat het land meer te bieden heeft dan tempels en pagodes. Verblijf op onontdekte locaties en sluit af op het strand.
  Nu vanaf € 5.095 p.p.
 • Myanmar kent een rijke historie en toch is het een relatief jong land. Nog maar weinig reizigers gingen u voor. Dompel u in 16 dagen onder in het land met de duizenden tempels, pagodes en kloosters.
  Nu vanaf € 4.395 p.p.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.