Hotel Awa

Gelegen aan de oevers van Lake Llanquihue, op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Puerto Varas, ligt Hotel AWA. Het is een prachtig familiehotel dat zich op een bloeiend landgoed van 20 hectare bevindt. Hotel Awa een privéstrand en een jachthaven aan het meer. Vanuit de accommodatie heeft u gemakkelijk toegang tot een overvloed aan excursies, variërend van vissen en vogels kijken tot vulkaanklimmen, zip-lining, kajakken en raften.

De wonderschone omgeving is goed te zien vanuit uw ruime kamer met grote ramen met uitzicht op het meer en de nabijgelegen vulkanen. Het interieur is gedecoreerd met lokale materialen en kunstwerken, die de essentie van de regio weerspiegelen. Het charmante restaurant van het hotel biedt een overheerlijke reeks aan Chileense gerechten. Na een geslaagde dag sightseeing kunt u naar de gezellige bar met zijn uitnodigende open haard gaan om enkele van de beste wijnen in Chili te proeven; of ga naar de eersteklas spa voor een rustgevende behandeling.

Activiteiten
 • De kleurrijke huizen op palen, die ‘palafitos’ worden genoemd, zijn samen met de oude houten kerken, waarvan er 16 op de Unesco Werelderfgoedlijst staan, het bekendste beeld van Chiloe. Tijdens een excursie naar deze eilanden bezoekt u onder andere de...
 • U verlaat Puerto Varas met de auto om bij Frutillar te komen om een mooie fietstour rond het meer te starten. Frutillar is een klein plaatsje dat net als Puerto Varas aan het meer Llanquihue ligt en eveneens bol staat van de Duitse invloeden, inclusief...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.