Hostal Nicolas de Ovando (Dominicaanse Republiek)

Hostal Nicolas de Ovando ligt in het historische stadscentrum van Santo Domingo aan de bekende straat Calle Las Damas, ooit de eerste straat van Santo Domingo. Het hotel wordt door Unesco erkend als Werelderfgoed en bevat het oorspronkelijke huis van de oprichter van de stad: Nicolas de Ovando. Ondertussen is het pand omgetoverd tot vijfsterrenhotel en vindt u er onder andere een zwembad, een fitnessruimte en een restaurant met bar. U geniet in het restaurant van de Creoolse keuken gecombineerd met Franse invloeden. Aan de bar, in het hart van de tropische tuin, heeft u de keuze uit een selectie van Dominicaanse sigaren. De stijl van uw hotelkamer is daarnaast geïnspireerd op de koloniale stijl en gecombineerd met modern comfort. De ramen bieden uitzicht op de rivier, een van de patio’s, de tuinen of de beroemde straat Las Damas. Zo keert u, in Hostal Nicolas de Ovando, terug naar de voormalige Nieuwe Wereld. 

Reizen
 • Ontdek het ware Dominicaanse Republiek in de sfeervolle binnenstad van Santo Domingo, op de koffieplantages in het gebergte van Cordillera Central en aan de parelwitte zandstranden aan de kust. In 16 dagen heeft u alle hoogtepunten van het land gezien.
  Nu vanaf € 7.045 p.p.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika