Halekulani

Aan het strand van Honolulu, op het eiland Oahu, ligt Halekulani. Het hotel ligt in de wijk Haikiki en biedt uitzicht op de Pacific Ocean en Diamond Head. Met veel verschillende soorten kamers en suites heeft u keuze uit ruimtes, faciliteiten en een uitzicht dat aansluit bij uw wensen. De accommodaties hebben een licht interieur en grote ramen. Breng een bezoek aan het centrum van Honolulu of geniet van de natuur met imposante vulkanen en tropische regenwouden. Op het eiland liggen tal van golfbanen en zijn er genoeg mogelijkheden voor de watersport. Na een lange dag op pad kunt u bij terugkomst in het hotel ontspannen in de spa, het zwembad of u even uitleven in de fitness. U sluit uw dag af met een smaakvol diner bij een van de restaurants van het hotel.

Activiteiten
 • Vandaag staat er een unieke ochtend/middag op het programma. Bekijk het eiland Kauai van bovenaf per helikoptervlucht. U vliegt over de kust van Napali, over de Waimea Canyon en de Manawaiopuna watervallen, bekend van de Jurassic Park films. Sommige delen...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.