Hacienda Vira Vira

Vira Vira is een bijzonder verblijf in een natuurrijke, rustgevende omgeving in de buurt van Pucon. Middenin een natuurpark en aan de oever van de Liucura River, verblijft u op een boerderij. U kunt vrij rondwandelen door de natuur, langs lagunes, beekjes en wilde rivieren. Op de achtergrond liggen meerdere actieve vulkanen, zoals de Villarrica vulkaan. Bijzondere bevers, reigers en vossen dwalen hier door eeuwenoude bossen. De moderne boerderij verbouwt verschillende gewassen en houdt daarnaast rundvee, gevogelte, geiten en pony's. Tijdens het diner proeft u van exclusieve eigen producten binnen een menu van oude, lokale recepten. Zo wordt er gebruik gemaakt van eigen gemaakte kaas, zuivelproducten en angus beef. U verblijft in een kamer in het hoofdgebouw, of een suite aan de oever van de rivier. De suites hebben een modern, houten interieur en bieden uitzicht over de rivier of de Villarrica vulkaan. Vanuit een aantal suites kunt u vanuit uw eigen jacuzzi genieten van het uitzicht of de wegdromen onder de fonkelende sterrenhemel.

Reizen Activiteiten
 • De kleurrijke huizen op palen, die ‘palafitos’ worden genoemd, zijn samen met de oude houten kerken, waarvan er 16 op de Unesco Werelderfgoedlijst staan, het bekendste beeld van Chiloe. Tijdens een excursie naar deze eilanden bezoekt u onder andere de...
 • U verlaat Puerto Varas met de auto om bij Frutillar te komen om een mooie fietstour rond het meer te starten. Frutillar is een klein plaatsje dat net als Puerto Varas aan het meer Llanquihue ligt en eveneens bol staat van de Duitse invloeden, inclusief...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.