Hacienda Temozón

Tussen Uxmal en Mérida ligt Hacienda Temozon. Hier verblijft u in een grote kamer of een suite voorzien van een terras en plungepool. De hacienda is gelegen in een rustgevende, grote tuin. Er is een tennisbaan, zwembad, jacuzzi en een zeer bijzondere spa. Deze is gelegen in een zogenaamde cenote, een serene grot met water, typisch voor Yucatán. Hier komt u heerlijk tot rust bij een massage of behandeling. U dineert in Casa Temozon Restaurant. Ook heeft u de mogelijkheid om op een romantisch, beschut plekje bij kaarslicht te dineren. Vanuit het verblijf bezoekt u onder andere eenvoudig de piramides van Uxmal of de levendige stad Mérida.

Reizen Activiteiten
  • U wandelt langs de koloniale huizen, over markten en door parken. Een bezoek aan de kathedraal van Mérida mag tijdens uw wandeling niet ontbreken. Dit indrukwekkende bouwwerk uit de zestiende eeuw staat op het levendige centrale plein. Ook de historische...
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.