Hacienda San José

Deze oude hacienda ligt op 30 minuten van Mérida nabij Chichén Itzá. De gebouwen in verschillende zachte kleuren en het kapelletje nemen u terug in de tijd. De hacienda is omringd door tuinen met vele verschillende bloemen en planten. In deze rustige omgeving kunt u even helemaal tot uzelf komen. Heeft u behoefte aan wat meer actie? Dan kunt u paardrijden, fietsen of wandelen en de kleine dorpjes, grotten, cenotes en archeologische vindplaatsen bezichtigen. Na een actieve dag kunt u bij terugkomst in uw verblijf genieten van een verfrissende duik in het zwembad. Of u schuift aan in het restaurant, die met een combinatie van lokale en internationale elementen uitstekende maaltijden bereidt.

Reizen Activiteiten
  • U wandelt langs de koloniale huizen, over markten en door parken. Een bezoek aan de kathedraal van Mérida mag tijdens uw wandeling niet ontbreken. Dit indrukwekkende bouwwerk uit de zestiende eeuw staat op het levendige centrale plein. Ook de historische...
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.