Hacienda Puerta Campeche

Dichtbij het oude centrum van Campeche ligt de kleurrijke Hacienda Puerta Campeche. Het verblijf bestaat uit historische huizen uit de 17e eeuw die met behoud van authentieke charme geheel zijn gerenoveerd. De 15 kamers zijn voorzien van een Mexicaans interieur met veel diepe kleuren en donker hout. Het verblijf beschikt over La Guardia Restaurant, een terras en een bar. Na een intensieve dag is het heerlijk ontspannen in het bijzondere zwembad. Het helderblauwe water contrasteert goed met de eeuwenoude stenen muren rondom. Het verblijf is met haar ligging zeer geschikt voor een bezoek aan de ruïnes van Edzna of Parque Natural Petenes ría Celestún.

Reizen Activiteiten
  • U wandelt langs de koloniale huizen, over markten en door parken. Een bezoek aan de kathedraal van Mérida mag tijdens uw wandeling niet ontbreken. Dit indrukwekkende bouwwerk uit de zestiende eeuw staat op het levendige centrale plein. Ook de historische...
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.