Hacienda Chichén

Nog geen vijf minuten lopen van de tempels van Chichén Itzá ligt deze oude hacienda. De hacienda is omringd door een prachtige tuin met eeuwenoude bomen en fleurige bloemen. In de tuin liggen verschillende kamers en cottages variërend in grote tot maximaal vier slaapkamers. Het interieur van de accommodaties is voorzien van traditionele Mayakunst en Spaans Koloniale accenten. De accommodaties zijn voorzien van een patio uitkijkend over de tuin. De hacienda is milieuvriendelijk en zet zich op tal van manieren in voor de natuur en het milieu. Ook zijn er verschillende eco-culturele activiteiten mogelijk als vogelspotten, natuurwandelingen, Maya kooklessen en een eco-spa. Dit verblijf biedt u zo een eerlijke kennismaking met de oorspronkelijke cultuur en natuur in deze regio.

Reizen Activiteiten
  • U wandelt langs de koloniale huizen, over markten en door parken. Een bezoek aan de kathedraal van Mérida mag tijdens uw wandeling niet ontbreken. Dit indrukwekkende bouwwerk uit de zestiende eeuw staat op het levendige centrale plein. Ook de historische...
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.