Grand America Hotel

Klassieke luxe in het centrum van Salt Lake City. Het klassieke gebouw en de inrichting met Richelieu meubels doet vermoeden dat het hotel reeds eeuwen oud is. Toch stamt het Grand America Hotel uit de twintigste eeuw, het werd in 2002 gebouwd voor de Olympische Winterspelen. Nog steeds is het het beste hotel van de stad. Vanuit uw comfortabele kamer kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Niet voor niets hebben alle kamers een balkon. Voor het ontbijt en diner kunt u terecht in de uitstekende cafés en restaurants. Bij mooi weer is het goed toeven op het terras van het Garden Café, een oase in de stad. Ook kunt u dan een duik nemen in het grote buitenzwembad.

Activiteiten
 • Tijdens deze interessante tour gaat u de natuur, geologie en geschiedenis van Grand Teton National Park verkennen. U begint de ochtend met het zoeken naar wildlife in de National Elk Refuge op weg naar het noorden het park in. Uw eerste bestemming is...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.