Gran Hotel Ciudad de Mexico

Vanaf het moment dat u binnenstapt maakt Gran Hotel Ciudad indruk. De imposante lobby met enorm glas in lood plafond zet meteen de toon voor de rest van het hotel. Het pand is gelegen in het historische centrum van Mecico City aan het Zócalo plein. De kamers en suites hebben een klassiek interieur met antieke meubels. Ze zijn voorzien van een marmeren badkamer met regendouche en sommige hebben uitzicht over het plein. Mocht u tijdens u reis graag fit blijven, dan biedt de fitness zeker uitkomst. U kunt dineren in Café Ciudad de México met een internationaal a la carte menu, of genieten van het uitzicht over Zócalo en National Palace vanuit Terraza Restaurant & Bar op de vijfde verdieping van het hotel.

Reizen
  • Mexico is een fascinerend land. Tijdens deze autorondreis verkent u interessante steden, prachtige archeologische vindplaatsen zoals Monte Albán en Palenque en is het genieten aan het mooie zandstrand van de Caribische kust.
    Nu vanaf € 5.845 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.