Golden Eye (Ocho Rios)

Ian Fleming, de schrijver van de James Bond reeks, werd tijdens zijn verblijf op Jamaica tijdens de 2e wereldoorlog verliefd op het eiland en haar inwoners en vestigde zich na de oorlog aan de noordkust bij het plaatsje Oracabessa. Hier bouwde hij zijn droomvilla Golden Eye en kreeg de inspiratie om de boeken te schrijven over de Britse superspion die later werden verfilmd en kaskrakers werden. Chris Blackwell, oprichter van het platenlabel Island Records, kocht jaren later Golden Eye Estate en bouwde het uit naar een wereldbefaamd resort. Ervaar zelf de privacy en unieke sfeer van Golden Eye in een villa met 1 of meerdere slaapkamers, een lagune cottage of zelfs Fleming’s villa. In het resort is een lounge, bar en uitstekend restaurant, maar u kunt u er ook voor kiezen om in uw eigen villa te ontbijten of dineren. Overdag hoeft u zich niet te vervelen, want er zijn volop activiteiten mogelijk zoals watersporten, tennis, mountainbiken, yoga of u kunt zich zelfs letterlijk laten inpakken in de Spa tijdens een schoonheidsbehandeling. U hoeft niets tekort te komen tijdens uw verblijf in Golden Eye.

Reizen
 • Ontdek fascinerend Oost-Jamaica tijdens deze privé rondreis met chauffeur. Uw zintuigen zullen worden verwend tijdens deze reis met onder andere een bezoek aan een botanische tuin, koffieplantage en authentieke markt.
  Nu vanaf € 4.475 p.p.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika