Gateway Canyons Resort & Spa

Omringd door een ongerepte natuur van de Unaweep Canyon, in het westen van Colorado, wacht het avontuur. Midden in dit onbekende, maar indrukwekkende natuurgebied ligt het Gateway Canyons Resort als luxe oase. Het resort is de droom van  John Hendricks, oprichter van Discovery Channel en nodigt u uit tot avontuurlijke ontdekkingen, zonder in te leveren op het comfort. Integendeel, het Gateway Canyons Resort staat niet voor niets al jaren in de top 3 van beste resorts in de Verenigde Staten. Waar John Hendricks jarenlang de wonderen van de natuur op uw televisie bracht, heeft hij nu een plaats gecreeerd waar u zelf deze ontdekkingsreis kunt maken. Wij raden u aan om een excursie te boeken, te voet of te paard. U zult altijd begeleid worden door een van de vele deskundige gidsen, die u meer vertellen over de geologie, maar ook over de geschiedenis van het gebied, tot ver in de prehistorie. Opvallend, in Gateway Canyons vindt u ook de wereldberoemde autoverzameling van John Hendricks!

Activiteiten
 • Tijdens deze interessante tour gaat u de natuur, geologie en geschiedenis van Grand Teton National Park verkennen. U begint de ochtend met het zoeken naar wildlife in de National Elk Refuge op weg naar het noorden het park in. Uw eerste bestemming is...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.