Galapagos Safari Camp

In de wild begroeide hooglanden van het Santa Cruz eiland ligt Galapagos Safari Camp. Dit eco-tentenkamp beschikt over verschillende luxe tenten in safaristijl, een lodge en familiesuite. Deze opzet is overgenomen van de Afrikaanse safaritraditie en maakt dat u de natuur nóg puurder beleeft dan tijdens een ‘gewone’ safari. Het exclusieve tentenkamp is het creatieve antwoord op het vraagstuk hoe aan het verkennen van de archipel nog een extra dimensie toegevoegd kan worden. De architectuur van het kamp is onopvallend en is zo ontworpen dat het in de natuurlijke omgeving nog nadrukkelijker tot zijn recht komt. De tenten zijn minimalistisch doch sfeervol ingericht. Vanaf het uitkijkterras van het kamp heeft u een panoramisch uitzicht op Santa Cruz, de zee en andere Galapagos eilanden. Voor ontspanning kunt u terecht in het zwembad voor een verfrissende duik of simpelweg om in een oase van rust te genieten van de natuur. In het restaurant worden internationale en Ecuadoriaanse gerechten geserveerd en in de bar kunt u terecht voor een smaakvolle ‘sundowner’. Tijdens uw verblijf zijn de maaltijden inbegrepen. Het safarikamp is een unieke plek om na een cruise te ontspannen en in de watten te worden gelegd.

Reizen Activiteiten
 • Liefhebbers van mooie natuur kunnen hun hart ophalen tijdens deze 15-daagse reis. U verkent het prachtige Amazonegebied en bezoekt de wonderschone Galapagos eilanden. Een absolute aanrader.
  Nu vanaf € 10.695 p.p.
 • Dankzij de vulkanische oorsprong en de grote afstand tot het vaste land van Zuid-Amerika hebben flora en fauna zich hier op unieke wijze ontwikkeld. Elk eiland heeft zijn eigen unieke natuur- en dierenwereld. Niet voor niets is de eilandengroep door de...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba