Futangue Hotel & Spa

Futangue Hotel & Spa is gelegen bij het Ranco-meer, in het merengebied van Chili. Het hotel ligt in het gelijknamige privéreservaat, wat een oppervlakte heeft van 13.500 hectare, en wordt omringd door prachtige bergen en inheemse bossen.
Het hotel gaat door de natuurlijke materialen op in de omgeving en is gedecoreerd met objecten en kunst uit de Mapuche-cultuur, waarbij gebruik is gemaakt van etnische stoffen en kleurrijk textiel. In het restaurant ‘Mesón del Caulle’ worden er uitstekende gerechten geserveerd. De gebruikte groenten komen veelal uit de moestuin van het hotel. Na een actieve dag kunt u ultiem tot rust komenin de Triwe Spa, omgeven door bergen en pittoreske landelijke landschappen.

Activiteiten
 • De kleurrijke huizen op palen, die ‘palafitos’ worden genoemd, zijn samen met de oude houten kerken, waarvan er 16 op de Unesco Werelderfgoedlijst staan, het bekendste beeld van Chiloe. Tijdens een excursie naar deze eilanden bezoekt u onder andere de...
 • U verlaat Puerto Varas met de auto om bij Frutillar te komen om een mooie fietstour rond het meer te starten. Frutillar is een klein plaatsje dat net als Puerto Varas aan het meer Llanquihue ligt en eveneens bol staat van de Duitse invloeden, inclusief...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.