Four Seasons Resort Hualalai

Met een verblijf in het Four Seasons Resort Hualalai heeft u keuze uit een enorm breed scala aan accommodaties. Verschillende type kamers, suites en villa's zijn verdeeld over huisjes van twee verdiepingen die verspreid liggen door een weelderige groene tuin. De accommodaties hebben een modern en sfeervol interieur. Tussen de accommodaties liggen de 18 holes van Hualalai Golf Course. Zowel de omgeving als het resort zorgen er voor dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Zo is er een spa met fitness en zijn er tal van activiteiten, ook speciaal voor kinderen. Het resort beschikt over zes zwembaden waaronder een bijzonder zwembad aan zee uitgehouwen uit natuurlijk lavasteen. Op het eiland bezoekt u vulkanen en kunt u wandeltochten maken door tropische regenwouden. De oceaan rondom het eiland zorgt voor een paradijselijke sfeer en tal van watersportactiviteiten.

Activiteiten
 • Vandaag staat er een unieke ochtend/middag op het programma. Bekijk het eiland Kauai van bovenaf per helikoptervlucht. U vliegt over de kust van Napali, over de Waimea Canyon en de Manawaiopuna watervallen, bekend van de Jurassic Park films. Sommige delen...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.