Fiji Marriott Resort Momi Bay

Gelegen aan het paradijselijke Momi Bay op eiland Viti Levu vindt u het Fiji Marriott Resort. Aan het resort is een helderblauwe lagune met bijzondere villa’s die op palen in het water gebouwd zijn. Wilt u liever een kamer aan het strand, is dit uiteraard ook mogelijk. De ruime kamers zijn fris en smaakvol ingericht en hebben vaak een adembenemend uitzicht. De service op het resort is uitstekend en daarnaast zijn er verschillende luxe faciliteiten, waaronder een infinity zwembad met swim-up bar, drie restaurants, fitness en een spa. Daarnaast is het resort een perfecte uitvalsbasis om Viti levu goed te leren kennen.

Reizen Activiteiten
  • Een unieke combinatiereis waarbij u eerst kunt genieten van Auckland en de wijngaarden op Waiheke Island in Nieuw-Zeeland, om vervolgens door te reizen naar het tropische Fiji. In totaal verblijft u op twee paradijselijke eilanden in Fiji; Viti Levu en...
    Nu vanaf € 7.595 p.p.
  • Niet alleen in het binnenland van het hoofdeiland Viti Levu, maar ook op de meer afgelegen eilanden, leven veel inwoners nog volgens oude tradities. Maak kennis met het dorpshoofd, drink ‘kava’ met de oudsten en geniet van een ‘meke’ dansvoorstelling.