Fatima Boutique

Het charmante boetiekhotel Fatima is gelegen in het historische centrum van de heilige stad Bukhara op steenworp afstand van vele bezienswaardigheden, bazaars en restaurants. Dit kleinschalige hotel wordt gerund door een uiterst vriendelijke familie die u graag voorziet van advies om uw verblijf in Bukhara buitengewoon te maken. De kamers zijn klassiek en eenvoudig ingericht met houten meubilair en voorzien van airconditioning. Een uitgebreid ontbijt wordt met veel liefde voor u klaargemaakt. Ondanks de centrale ligging behoudt het hotel wel een gevoel van rust en stilte.

Reizen
 • Centraal Azië is voor velen nog onbekend terrein. Toch zijn er al vele ontdekkingsreizigers en karavanen die u voorgingen in tijden van de Zijderoute. Tijdens deze reis maakt u kennis met de vijf ‘Stan-landen’, die elk een eigen karakter hebben.
  Nu vanaf € 7.125 p.p.
 • Treed in de voetsporen van geschiedenis’ grootste reizigers en veroveraars tijdens deze 10-daagse reis door Oezbekistan. Bewonder de architecturale en culturele erfenissen die zij achterlieten in Zijderoute steden Samarkand, Bukhara en Khiva. Ontrafel...
  Nu vanaf € 3.175 p.p.
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.