Fasano Salvador

In de jaren dertig werd het iconische gebouw, dat een prachtig uitzicht biedt over de baai "Todos os Santos", bezet door de beroemde krant "Jornal A Tarde". Het vormt een belangrijk onderdeel van het historische erfgoed van de wijk. Tegenwoordig is het Fasano Hotel gehuisvest in dit statige gebouw. Het hotel staat synoniem voor verfijnde luxe, onberispelijke service en gastronomische uitmuntendheid. De elegante en ruime kamers zorgen voor een onbezorgd verblijf. Geniet na een dag struinen door de stad van het zwembad met schitterende uitzicht of kom tot rust in de spa. Het uitstekende restaurant biedt gerechten uit de Italiaanse keuken, maar ook een aantal regionale specialiteiten. Verras uw smaakpapillen.

Reizen
 • Geniet in stijl van de hoogtepunten van Brazilië. Ervaar het bruisende Rio, de indrukwekkende Iguaçu watervallen, de bijzondere dieren van de Pantanal, het authentieke Salvador en sluit af aan het strand van Trancoso.
  Nu vanaf € 8.625 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba