Explora Rapa Nui - Posada de Mike Rapu

In het midden van de Grote Oceaan ligt Posada de Mike Rapu, bovenop een heuvel op Paaseiland. Vanuit het hotel kijkt u uit over de blauwe wateren rondom dit mysterieuze, afgelegen eiland. Het hotel biedt ruimte voor ontspanning en rust. Om af te schakelen van dagelijkse routine zijn de kamers bewust niet uitgerust met wifi en televisie. Grote ramen bieden de mogelijkheid om weg te dromen bij een weids uitzicht op de oceaan. Het interieur heeft dynamische vormen en een robuuste uitstraling door materialen als beton en hout. De faciliteiten van Posada de Mike Rapu dragen bij aan de serene sfeer. Zo is er een zwembad, een massageruimte en zijn er verwarmde jacuzzibaden in de openlucht. Vanuit het verblijf ontdekt u via verschillende wandeltochten de schoonheid van het eiland. Sluit uw dag met een drankje of uitgebreid diner in de bar of het restaurant.

Reizen Activiteiten
 • Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili.
  Nu vanaf € 16.525 p.p.
 • Tijdens deze dagexcursie bereist u de kustroute van Paaseiland en ontdekt u waar Paaseiland zo bekend om is; de Moai. Deze beelden, allen met hun rug naar de zee gekeerd, zijn gigantisch en zeer indrukwekkend. Er bestaan veel raadsels rondom deze mysterieuze...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.