Espinas Palace Hotel

Het Espinas Palace Hotel is een door een familie geleid hotel aan de noordwestkant van Teheran. Het maakt indruk door de stijlvolle lobby en het prachtige uitzicht op de bergen in het noorden en de stad in het zuiden. Dit boetiekhotel is een goede uitvalsbasis om de stad te leren kennen. Laat u adviseren door het vriendelijke en gastvrije personeel; zij voorzien u graag van tips om deze moderne stad te ontdekken. Na een stadsbezoek is het fijn terugkeren naar deze oase van rust. U overnacht in een ruime, klassiek modern ingerichte kamer die van alle gemakken is voorzien. Kom naar het café voor een drankje of bestel een gerecht van de à la carte kaart of neem de dag specialiteit.

Reizen
  • Heeft u meer tijd dan hebben we naast de 13-daagse Iran reis ook deze 21-daagse reis met een uitbreiding naar het noorden van dit prachtige land. Naast de verschillende woestijnsteden en de historische architectuur bezoekt u ook de kust langs de Kaspische...
    Nu vanaf € 3.995 p.p.
  • Iran is een bijzondere bestemming, een authentiek oosters sprookje. Tijdens deze 16-daagse reis stapt u terug in een tijd ver voor Christus en treedt u in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers en handelaren die via de Zijderoute naar China trokken.
    Nu vanaf € 2.295 p.p.