Emeralda Resort

Deze sfeervolle accommodatie is gebouwd in de stijl van een Vietnamees dorp dat perfect in de natuurlijke omgeving past. Het resort ligt bij een mooi natuurgebied. Via de imposante entree komt u het complex binnen. De smaakvolle kamers zijn zeer ruim en prachtig afgewerkt met houtsnijwerken. In de spa en het wellness centrum kunt u terecht voor allerlei heerlijke behandelingen. Ook kunt u dagelijks deelnemen aan yogalessen, Tai Chi of meditatiebijeenkomsten. Vanuit een van de twee mooie zwembaden heeft u prachtig uitzicht over de omgeving met karstgebergtes. In het restaurant worden voornamelijk biologische gerechten geserveerd.

Reizen Activiteiten
 • Geniet in 15 dagen niet alleen van de mooiste steden en natuur van Vietnam, maar ook van de beste hotels in het land. U overnacht in topaccommodaties die beroemd zijn om hun uitstekende service en geniet van de beste activiteiten.
  Nu vanaf € 6.395 p.p.
 • In de Muong Bo Valley kunt u wandelen naar kleine dorpjes, onderweg heeft u een prachtig uitzicht op de vallei. De inwoners zullen u graag thuis uitnodigen om u kennis te laten maken met het leven in deze unieke regio.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba