Elsa's Kopje

Elsa’s Kopje is gelegen in Meru National Park op de helling van Mughwango Hill. De cottages van deze boutique lodge hebben een open sfeer met goed zicht op het uitgestrekte savannelandschap die rijk is aan rotsformaties, genaamd ‘kopjes’. Alle cottages zijn voorzien van een ensuite badkamer en terras en eventueel van een tweede slaapkamer, een zitkamer of romantisch buitenbad. Er is ook een privéhuis met eigen eetruimte en een zwembad. De gidsen van het verblijf kennen de omgeving op hun duimpje en begeleiden u graag op safari, naar de zandstranden van de Tana River of tijdens een van de natuurwandelingen. Na een intensieve dag in de wildernis kunt u zich laten verwennen met een massage, ontspannen in het zwembad of genieten van een diner onder de sterren.

Reizen Activiteiten
 • Ervaar luxe en comfort in Kenia’s unieke safarigebieden. Tijdens deze fly in safari vliegt u per klein vliegtuigje naar de verschillende safarikampen. Overdag maakt u per 4x4 game drives. Geniet van bijzondere landschappen, unieke wildbeleving en sfeervolle...
  Nu vanaf € 7.075 p.p.
 • Samen met de Laikipiak Maasai gidsen trekt u er met kamelen op uit om kennis te nemen van het wild, de sporen en planten en de wijze waarop de Maasai in de natuur leven.
 • Zij hoeden hun kuddes het hele jaar door naar voedsel- en waterrijke gebieden. Tijdens een bezoek aan een van deze stammen leert u meer over hun levenswijze en over de manier waarop zij in en van de natuur leven. Een leerzame ervaring!
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Kenia, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada