Elephant Pepper Camp

Elephant Pepper Camp is een kleinschalig en luxe tentenkamp gelegen in de Koiyaki Wilderness area. Er zijn slechts acht ruime tenten met een eigen veranda en ensuite badkamer met ecotoilet en 'safaridouche'. Vanuit het kamp heeft u zicht over de uitgestrekte vlaktes van het reservaat. Tijdens uw verblijf kunt u diverse activiteiten ondernemen zoals culturele bezoeken, sundowners en 'bushmaaltijden'. Overlegt u hiervoor met het management van het kamp.

Reizen Activiteiten
 • Ervaar luxe en comfort in Kenia’s unieke safarigebieden. Tijdens deze fly in safari vliegt u per klein vliegtuigje naar de verschillende safarikampen. Overdag maakt u per 4x4 game drives. Geniet van bijzondere landschappen, unieke wildbeleving en sfeervolle...
  Nu vanaf € 7.075 p.p.
 • Samen met de Laikipiak Maasai gidsen trekt u er met kamelen op uit om kennis te nemen van het wild, de sporen en planten en de wijze waarop de Maasai in de natuur leven.
 • Zij hoeden hun kuddes het hele jaar door naar voedsel- en waterrijke gebieden. Tijdens een bezoek aan een van deze stammen leert u meer over hun levenswijze en over de manier waarop zij in en van de natuur leven. Een leerzame ervaring!
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Kenia, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada