El Manantial del Silencio

Aan de voet van de Cerro de los Siete Colores, de berg met zeven kleuren, ligt het rustieke El Manantial del Silencio. Het Spaanse koloniale hotel is ontworpen door architect Mariano Sepúlveda. De inrichting is een combinatie van lokale en moderne stijlen die het hotel een authentieke en elegante uitstraling. De kamers zijn comfortabel ingericht in een charmante lokale stijl. Combineer de smakelijk traditionele gerechten, bereidt door chef-kok Sergio Latorre, met een Argentijnse wijn uit eigen wijnkelder. De grote ramen in het restaurant bieden u een mooi uitzicht op de tuin met zwembad. Daarnaast beschikt het hotel ook over een spa. Een aangenaam verblijf aan de rand van het dorp Purmamarca.

Reizen
 • Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met de bijzondere cultuur en natuur in Argentinië. Geniet van de beste wijnen, de tango en raak onder de indruk van bijzondere mythen en legendes.
  Nu vanaf € 5.795 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.