El Manantial del Silencio

Het rustieke El Manantial del Silencio ligt aan de rand van het fraaie dorpje Purmamarca. Hoewel het hotel pas in het jaar 2000 gebouwd is, beschikt het gebouw over een traditionele uitstraling wat het gebouw ouder doet lijken. De kamers zijn comfortabel ingericht met rustige kleuren die zorgen voor een sfeervol verblijf. Ter decoratie hangen er kopieën van schilderijen uit de zogeheten school van Cuzco aan de wand. Tevens heeft El Manantial del Silencio een grote tuin met zwembad en een restaurant dat vrij bekend is onder de lokale bevolking. Een aantal jaren gelegen heeft prinses Beatrix in de suite overnacht en ook koning Willem Alexander en koningin Máxima sliepen in het hotel.

Reizen Activiteiten
 • Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met de bijzondere cultuur en natuur in Argentinië. Geniet van de beste wijnen, de tango en raak onder de indruk van bijzondere mythen en legendes.
  Nu vanaf € 5.795 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.