El Cantil Ecolodge

Aan de westkust van Colombia treft u El Cantil Ecolodge in een groene omgeving aan de rand van de jungle. Het hotel in lodge-stijl bestaat uit enkele houten cabins die met zo veel mogelijk positieve gevolgen voor de natuur zijn gebouwd. Zonder tv of internet sluit u zich even helemaal af van dagelijkse routines. Vanuit de badkamer kijkt u uit op de jungle. Vanuit uw hangmat op het terras heeft u uitzicht over zee. Maak wandelingen door de natuur, ontdek de omgeving tijdens een kajaktocht of trotseer de golven met surfen. Bij terugkomst kunt u genieten van een uitstekende maaltijd in het openluchtrestaurant met uitzicht over de Stille Oceaan.

Reizen
  • Tijdens deze reis ziet u de hoogtepunten van Centraal-, Noord- en Zuid-Colombia. Een verrassende mix van culturen, kleurrijke dorpjes en indrukwekkende steden worden afgewisseld met prachtige natuurgebieden, variërend van groene jungle tot droge woestijnen....
    Nu vanaf € 6.675 p.p.
  • onze specialisten
    Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
    Corine den Hartog
    Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.