Dilimah

Ingericht in een eigentijdse Oezbeekse stijl bieden de kamers van het Dilimah Hotel in Samarkand een elegant en comfortabel onderkomen. Dit hotel wordt door ons aangeraden wanneer u gedurende uw verblijf voorzien bent van een privéchauffeur, die u op elk moment van de dag naar het centrum kan brengen. Het Dilimah Hotel ligt hier namelijk net buiten, maar wordt wel het beste hotel van Samarkand genoemd. U wordt hier hartelijk ontvangen door het altijd goedlachse en behulpzame personeel dat er alles aan doet om het u aan niets te doen ontbreken tijdens uw verblijf in Samarkand. In het traditioneel aangeklede restaurant wordt elke ochtend een vers bereid ontbijt geserveerd met keuze uit Europese en Oezbeekse gerechten. Naast de ruime kamers, voorzien van het benodigde comfort zoals airconditioning en een privé badkamer, biedt het hotel ook een fitness en spa ruimte. Op hete zomerdagen biedt het zwembad aangename verkoeling.

Reizen
 • Centraal Azië is voor velen nog onbekend terrein. Toch zijn er al vele ontdekkingsreizigers en karavanen die u voorgingen in tijden van de Zijderoute. Tijdens deze reis maakt u kennis met de vijf ‘Stan-landen’, die elk een eigen karakter hebben.
  Nu vanaf € 7.125 p.p.
 • Treed in de voetsporen van geschiedenis’ grootste reizigers en veroveraars tijdens deze 10-daagse reis door Oezbekistan. Bewonder de architecturale en culturele erfenissen die zij achterlieten in Zijderoute steden Samarkand, Bukhara en Khiva. Ontrafel...
  Nu vanaf € 3.175 p.p.
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.