Desert Camp

Nog geen vijf kilometer van de ingang tot Sossusvlei en de Sesriem Canyon ligt het Desert Camp. U kijkt uit op de woestijn en de bergen in het Namib Nauklauft Park. Het kamp bestaat uit 20 milieuvriendelijke self catered tenten. De accommodaties zijn voorzien van ensuite badkamer, kitchenette, schaduwrijke veranda, barbecue en elektriciteit. De gezamenlijke ruimtes bestaan uit een bar, een zwembad en twee boma outdoor eetruimtes, voorzien van alle faciliteiten om een goede maaltijd te kunnen bereiden. Het is mogelijk om een braaipakket te bestellen met lekkernijen om bij uw eigen safaritent te braaien (Afrikaanse term voor barbecuen). U kunt er ook voor kiezen bij het nabijgelegen Sossusvlei Lodge te dineren of gebruik te maken van een privé kok. In Desert Camp ervaart u alle vrijheid om zelf invulling te geven aan uw verblijf.

Reizen Activiteiten
 • Een complete reis met eigen huurauto. Met deze reis ziet u ontzettend veel van Namibië: van de beroemde rode zandduinen in de Sossusvlei, het wildpark Etosha, de kloven van de Fish River Canyon tot de Bosjesmannen in de Nya Nya Conservancy.
  Nu vanaf € 4.675 p.p.
 • In de vroege ochtend glijdt u over het magnifieke landschap en geniet u bij zonsopgang van een 360-graden uitzicht over de Namib Desert. Een champagneontbijt vormt een mooie afsluiting.
 • Met meer dan elf jaar ervaring hebben de instructeurs de beste tips en technieken die je nodig hebt tijdens een rit door het woeste Namibië. U leert niet alleen over de beste technieken en de verschillende ondergronden waar u mee te maken kunt krijgen,...
 • Tijdens een boottocht gaat u op zoek naar deze speelse dieren. Met een beetje geluk ziet u ook zeeschildpadden en walvissen.
 • De tour bevat prachtige uitzichten over de stad vanaf het Schwerinsburg Castle en de Water Tower Hill. Bewonder de architectuur van de Christ Church en de kleuren en geuren van de overheidstuinen bij het paleis. Tijdens een bezoek aan het Soldiers Memorial...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Mandy Donselaar, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy Donselaar
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.