Deep Blue Hotel

Het eiland Providencia ligt ver van het Colombiaanse vasteland en op forse afstand van de oostkust van Nicaragua. Op het eiland, midden in de Caribische Zee, ligt het kleinschalige boutique hotel Deep Blue dat omgeven is door prachtige turquoise wateren. Kom even helemaal tot rust in het zwembad met een panoramisch uitzicht over de zee. Maak gebruik van de kajaks en ontdek het McBean Lagoon Marine National Park. Of geniet op een ligbed op het terras simpelweg van een tropische cocktail. Deep Blue Hotel biedt een gratis shuttleservice naar verschillende stranden van dit eiland. Voor de kust ligt het derde grootste rif ter wereld, dat uitstekende mogelijkheden biedt om te snorkelen en diepzee te duiken. De kamers van het verblijf hebben een balkon en grote ramen met uitzicht op zee. Ook zijn er suites met een eigen woonkamer en indien gewenst een plungepool of jacuzzi.

Reizen
 • Beleef Colombia op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 16-daagse rondreis de indrukwekkende natuur en koloniale schatten van Colombia. In korte tijd ziet u wat dit veelzijdige land te bieden heeft. Laat u verrassen!
  Nu vanaf € 8.475 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Chloë Massar, Latijns-Amerika, Azië & Oceanië specialist. U bereikt Chloë op nr. 073 - 548 20 60.
  Chloë Massar
  Expertise: Australië, Bolivia, Borneo, Cambodja, Canada, Colombia, Ecuador, Filipijnen, Galápagos eilanden, Indonesië, Laos, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland & Peru.