Cumbres Puerto Varas

Hotel Cumbres is een goede uitvalbasis voor een bezoek aan Patagonië. Het hotel ligt aan Lago Llanquihue in een prachtig landschap van meren, bossen en vulkanen. U heeft keuze uit een kamer of suite, eventueel met een eigen balkon, een aparte woonkamer, kitchenette of jacuzzi. De kamers hebben een serene sfeer door rustgevende kleurtinten, donker hout en uitzicht op Lago Llanguihue of op de Osorno of Calbuco vulkaan. Plof neer in de riante fauteuils in de lobby bij de openhaard of trakteer uzelf op een cocktail in de bar. Op de bovenste verdieping van het hotel vindt u een spa met een zwembad, sauna en een fitness. Het restaurant biedt met enorme ramen uitzicht over de bergen en het meer. Hier proeft u van authentieke Chileense gerechten en smaken van over de hele wereld. Breng uw dagen door op het water met een kajaktrip, tijdens het vissen of maak een mooie wandeling door de omgeving.

Activiteiten
 • De kleurrijke huizen op palen, die ‘palafitos’ worden genoemd, zijn samen met de oude houten kerken, waarvan er 16 op de Unesco Werelderfgoedlijst staan, het bekendste beeld van Chiloe. Tijdens een excursie naar deze eilanden bezoekt u onder andere de...
 • U verlaat Puerto Varas met de auto om bij Frutillar te komen om een mooie fietstour rond het meer te starten. Frutillar is een klein plaatsje dat net als Puerto Varas aan het meer Llanquihue ligt en eveneens bol staat van de Duitse invloeden, inclusief...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.