Crystal Blue Lagoon Villa's (Rarotonga)

De villa’s van Crystal Blue Lagoon bieden een verblijf met veel privacy aan het beroemde Muri Beach op Rarotonga. De ruime villa’s bestaan uit twee verdiepingen met twee slaapkamers, een woonkamer, keuken en een eetruimte. De badkamer heeft een regendouche en een vrijstaand bad. De villa’s zijn modern ingericht en hebben een open karakter gericht op het balkon. Vanaf uw balkon en vanuit de gemeenschappelijke infinitypool kijkt u uit over de helderblauwe lagune. De Crystal Blue Lagoon Villa’s liggen op loopafstand van het dorp en verschillende eetgelegenheden. Vanuit het verblijf ontdekt u een variatie aan watersportactiviteiten waaronder kitesurfen, kajakken, snorkelen en cruises. Maar ook biedt het eiland mogelijkheden tot culturele excursies, wandelingen door de weelderige natuur, fietstochten en lokale markten.

Activiteiten
  • Uw gids leidt u over rustige paden door een prachtig berglandschap. Onderweg passeert u kleine dorpjes waar u kennis kunt maken met het dagelijks leven van de bewoners. U stopt geregeld om te genieten van het uitzicht en te luisteren naar de verhalen...
  • Als bezoeker van het eiland bent u van harte welkom om een dienst mee te maken. Er zal voor u zelfs een welkomslied gezongen worden. Men gaat hier altijd netjes gekleed en vooral met veel kleur en bloemenkransen naar de kerk.