Corocora Camp

Te midden van de uitgestrekte graslanden van de Los Llanos regio ligt het exclusieve tentenkamp Corocora. Het kamp ligt in een privéreservaat en dankt haar naam aan de inheemse Corocora, de dieprode ibis, tevens het symbool voor de Los Llanos. Het kamp bestaat uit vier ruime tenten gedecoreerd met traditionele Colombiaanse stoffen en handwerk, en zijn uitgerust met een terras, en-suite badkamer en comfortabele bedden. Vanuit het kamp verkent u middels talloze activiteiten de ongerepte natuur en gaat u op zoek naar een ongeëvenaard aantal diersoorten die Los Llanos herbergt. De chef-kok verzorgt smaakvolle maaltijden waarbij hij enkel gebruik maakt van verse ingrediënten afkomstig van lokale gemeenschappen en markten. Na een avontuurlijke dag te midden van de graslanden, droomt u ’s avonds weg bij de zonsondergang vanuit uw hangmat. Een verblijf in Corocora Camp biedt een exclusieve natuurbeleving en kennismaking met het authentieke cowboyleven op deze adembenemende plek.

Reizen
  • Beleef Colombia op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 17-daagse rondreis de indrukwekkende natuur en koloniale schatten van Colombia. In korte tijd ziet u wat dit veelzijdige land te bieden heeft. Laat u verrassen!
    Nu vanaf € 8.475 p.p.
  • onze specialisten
    Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
    Corine den Hartog
    Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.